Főoldal > Szálláshely > Ifjúsági szállás > Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

t: 3052

Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

Képek:


Részletek:

   2007. májusában adták át a nagyközönségnek a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjának megújult objektumait, ahol szállás (összesen 56 főnek) és étkezési lehetőség is van:

1.) A Gemenci Erdei Iskola „A” kategóriás ifjúsági szállás, az erdei iskola emeleti részén, 5 szobában összesen 40 főt tudnak elszállásolni (2 db 2 ágyas, 1 db 6 ágyas, 1 db 10 ágyas, 1 db 20 ágyas szobákban. A két nagyobb helyiségben emeletes ágyak).
Ezen kívül még apartman jellegű szállások is vannak, két különálló épületben, összesen 6 szobával, 16 ággyal.

2.) Az arborétumban lévő Faházban 2 db 2 ágyas, pótágyazható szoba található.

3.) A Vendégházban összesen négy szobában 12 személynek van szálláslehetőség. (A Vendégház tetőtérében egy külön fürdőszobás, 2 ágyas pótágyazható szoba van.)

Étkezés: Az erdei iskola éttermében - előzetes egyeztetéssel – napi háromszori étkezést is tudnak biztosítani a vendégeknek, illetve a bejelentkezett turistacsoportoknak.
A csoportokat 10 - 100 főig tudják fogadni, éttermükben a házias ételek mellett, tájjellegű (vad, hal, stb.) ételek is rendelhetők.

A szálláshelyektől nem messze áll az Ökoturisztikai Központ fogadóépülete, a Múzeum, a Méhészeti Gyűjtemény és innét indul a Gemenci erdőbe a közkedvelt kisvasút.
A parkosított környezetben büfét, ajándékboltot, játszóteret, arborétumot, a karnyújtásnyira lévő Gemenci erdőben vadmegfigyelő helyet, tanösvényt és megfigyelőtornyot is találnak a vendégek.
Kerékpárok bérelhetők, túravezetés is kérhető.


Tulajdonságok:
Osztályba sorolás: A kategória
Szolgáltatások: Pótágy - Túrázási lehetőség - Étkezési lehetőség

További információ:


2009 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s