Foldal > Szálláshely > Ifjúsági szállás > Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

t: 4821

Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

Kpek:


Rszletek:

   2007. májusában adták át a nagyközönségnek a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjának megújult objektumait, ahol szállás (összesen 56 fõnek) és étkezési lehetõség is van:

1.) A Gemenci Erdei Iskola „A” kategóriás ifjúsági szállás, az erdei iskola emeleti részén, 5 szobában összesen 40 fõt tudnak elszállásolni (2 db 2 ágyas, 1 db 6 ágyas, 1 db 10 ágyas, 1 db 20 ágyas szobákban. A két nagyobb helyiségben emeletes ágyak).
Ezen kívül még apartman jellegû szállások is vannak, két különálló épületben, összesen 6 szobával, 16 ággyal.

2.) Az arborétumban lévõ Faházban 2 db 2 ágyas, pótágyazható szoba található.

3.) A Vendégházban összesen négy szobában 12 személynek van szálláslehetõség. (A Vendégház tetõtérében egy külön fürdõszobás, 2 ágyas pótágyazható szoba van.)

Étkezés: Az erdei iskola éttermében - elõzetes egyeztetéssel – napi háromszori étkezést is tudnak biztosítani a vendégeknek, illetve a bejelentkezett turistacsoportoknak.
A csoportokat 10 - 100 fõig tudják fogadni, éttermükben a házias ételek mellett, tájjellegû (vad, hal, stb.) ételek is rendelhetõk.

A szálláshelyektõl nem messze áll az Ökoturisztikai Központ fogadóépülete, a Múzeum, a Méhészeti Gyûjtemény és innét indul a Gemenci erdõbe a közkedvelt kisvasút.
A parkosított környezetben büfét, ajándékboltot, játszóteret, arborétumot, a karnyújtásnyira lévõ Gemenci erdõben vadmegfigyelõ helyet, tanösvényt és megfigyelõtornyot is találnak a vendégek.
Kerékpárok bérelhetõk, túravezetés is kérhetõ.


Tulajdonsgok:
Osztályba sorolás: A kategória
Szolgáltatások: Pótágy - Túrázási lehetõség - Étkezési lehetõség

Tovbbi informci:


2009 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.028 s