Baja programok

#baja

By , 2021/6/23

2021.07.08. - 2021.07.11. Bajai Halfőző Fesztivál Az ország egyik legnagyobb ingyenes fesztiválja.

25. alkalommal kerül megrendezésre a Halfőző Fesztivál! Több száz bogrács utánozhatatlan bajai halászlé, kiváló sokszínű zenei, szabadidős, sport és kulturális programok várják az ide érkezőket.

2021.07.23. - 2021.07.25.     Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál

A Tóth Kálmán tér, a Bartók Béla utca, a Templom tér és a Szent Imre tér 3 napon keresztül megtelik illatokkal, ízekkel, zenével és jó hangulattal!

2021.08.13. - 2021.08.14.     QUEEN - BEN ELTON: WE WILL ROCK YOU

Edda Művek koncertek 2021 2021. augusztus 7.

Bács-Kiskun megye Baja

Hogyha létezik zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és  kihagyhatatlan szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az. Az Edda Művek hazánk egyik legkedveltebb, legsikeresebb rock zenekara

We will rock you musical jegyek 2021 2021. augusztus 13 - 14.

Bács-Kiskun megye Baja

A musical történelem legnagyobb sikerei között emlegetik a Queen dalokból készült We Will Rock You musical. Már 17 országban mutatták be hatalmas sikerrel,  16 millió néző látta szerte a világon. Az előadás új díszlettel és jelmezekkel, koreográfiával és rendezéssel látható hazánkban.

2021.10.14.     Michael Cooney: Nicsak, ki lakik itt?!

Bánfalvy Stúdió, Baja Városi Színházterem

Michael Cooney: Nicsak, ki lakik itt?!

A Bánfalvy Stúdió előadásai országszerte, online jegyvásárlási lehetőséggel. A Bánfalvy Stúdió egy művészeti alapítvány, amely színházi előadások előállításával és forgalmazásával foglalkozik, és egyben fenntartója a Bánfalvy Ági Színészképző Szakközép Iskolában.

2021. augusztus 13 - 14.

A Csodálatos baja fesztiválsorozat sport, kulturális és gasztronómiai programokat is kínál. Az érdeklődők számára étel és italkülönlegességek, különféle színházi előadások kerülnek megrendezésre. A több hónapon át tartó fesztiválra mindenképpen érdemes egyszer ellátogatni.

Program gazdák

Malom Club Bowling Étterem Baja

Családi, baráti, céges rendezvények igényes környezetben, finom ételekkel, kedves kiszolgálással, kedvező árakkal várjuk a Malomban!

Sobri Halászcsárda és Panzió Baja

Halászcsárda  a Sugovica folyó partján, a Petőfi-sziget szívében csodálatos környezetben található.

Vizafogó Panzió és Étterem Baja   

Van egy hely Baján, a főtértől csupán néhány percre, ahol akár mindennap úgy érezhetjük magunkat, mintha kirándulnánk.Ha szeretet a természetet a kirándulást akkor itt a helyed.  Minden nap élményekkel térhetsz haza. Persze itt is maradhatsz, hiszen megfelelő szállással is el tudunk látni.

Armstrong Jazz & Rock Club

Bajai klub, kocsma és koncerthelyszín. Itt minden megtalálható egy helyen, ha szórakozni vágysz, no meg persze, ha szereted ezt a műfajt.