, 2021/6/24

Zorán turné 2021 2021. szeptember 19. Pest megye Budaörs

Zorán az egyetlen a legendás Nagy Generáció tagjai közül, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint lét forma továbbra is vonzza. A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken.

2021.09.03. - 2021.09.05. Budaörsi Latinovits Színház előadásai szeptemberben Budaörs

2021.09.04. Evangélikus egyházzenei örökségünk - Ars Sacra Fesztivál

Helyszín: Budaörsi Evangélikus TemplomA Budaörsi Evangélikus Egyházközség előadóművészei hangverseny keretei között mutatják be a templom és a közösség zenei életét. Elsősorban szoros egyházi kötődésű szerzők kompozícióiból adnak elő válogatást, elhangzanak többek között J. S. Bach, Felix Mendelssohn-Bartholdy és Kecskés Balázs művei.Előadók: Kecskés Aranka – hegedű, Kecskés Balázs – orgona, Krähling Dániel – brácsa, Németh Zsuzsa – orgonaBudaörs

2021.09.19. Zorán koncert

Budaörs Városi Sportcsarnok Budaörs

2021.09.22. - 2021.09.25. Budaörsi Latinovits Színház előadásai

szeptemberben Budaörs

Kőhegy Budaörs

2021.01.01. - 12.31.

Budaörs kedvelt kirándulóhelye, amely vallási emlékhely. A 235 m magas kopár hegy a Budaörsöt övező hegykoszorú középpontjában magasodik. Anyaga dolomit, szél, eső, jég formálta sziklákkal, barlangokkal.

Szabadidő

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Sportcsarnok, uszoda, wellness és - a nyári szezonban - strand egy létesítményben.

Budaörsi Teniszcentrum Budaörs

Aktív kikapcsolódás

Budaörsön, a főváros nyugati kapujában található az ország egyik legnagyobb teniszcentruma. A belvárostól 10-15 percre, de mégis friss levegőn, nyugodt környezetben, kiválóan karbantartott teniszpálya.

On-Line Squash Club Budaörs

Aktív kikapcsolódás

Fallabdázási lehetőségek biztosítása kulturált és barátságos körülmények között.

Holiday Inn Budapest-Budaörs Budaörs

Aktív kikapcsolódás

Keresd  fel szállodánk megújult éttermét, ahol hangulatos környezetben a magyar és a mediterrán konyha ízvilágának széles választékát kínáljuk. - Oláh Zoltán konyhafőnök ajánlásával.

Budaörsi Indoor Golf Centrum Budaörs

Golf klub

A Trend2 Nagykereskedelmi Központ területén működő Golf Centrum kimondottan csak a golf szezonon kívül  üzemel, beltéri gyakorlópálya ként, hétfő kivételével minden nap.