, 2021/6/23

2021.07.30. - 2021.08.08. FISSZ FESZT 2021 A Fiatalok Szabadtéri Színpada nem csak fiataloknak! A fesztiválnak az a célja,hogy a vidéki kulturális és művészeti élet fellendüljön, ugyanakkor a tehetséges fiatal művészek és alkotók bemutatása.

A Fesztivál eszméje az, hogy a szórakozás mellett értéket adjon a közönségnek, ezért ennek fényében a tehetséges, elismert és népszerű fiataloknak, pályakezdőknek lehetőséget teremt arra, hogy minden nyáron megmutassák  egyéni estéjüket, mono drámákat, színházi és zenei produkciókat. A rendezvény 2021 nyarán is erre készül, viszont ezek mellett sok újdonságra is lehet majd számítani, így érdemes lesz ellátogatni Dunakeszi Szabad strandjára július 30. és augusztus 8. között.

Voke József Attila művelődési központ

2021-01.01-2021 12 30-ig

A művelődési központ több művészeti csoporton kívül otthont ad számos kulturális és egyéb eseménynek, képzésnek, tanfolyamnak, szakmai fórumnak. A településen működő egyesületeknek, alapítványoknak, egyéb szervezeteknek otthona, székhelye.   

Pléh Csárda Dunakeszi   

Hétvégi kikapcsolódás során látogass el hozzánk egy jó ebédre, vacsorára.Tarts nálunk pihenőt, tőltődj fel és egyél egy finom ebédet.

Családi éttermünk Dunakeszi kertvárosi részén várja vendégeit hagyományos magyaros és nemzetközi konyhával.

Dunakeszi Feszt 2021. szeptember 3 - 5.

Pest megye

Dunakeszi

X. Dunakeszi Feszt szeptember első hétvégéjén. Egy év kényszerszünet után újra lesz Dunakeszi Feszt a Katonadombon. 3 nap, 2 színpad, koncertek, színpadi előadások, egyesületi bemutatók, kulturális és kulináris élmény, vidámpark és még sok színes program szeptember első hétvégéjén.

Part Café Étterem és Panzió Dunakeszi

Amennyiben a környékeden van lehetőséged csak a kikapcsolódásra, gyere be hozzánk.

Az éttermek és panziók közvetlenül a Duna parti sétányon, a horányi rév közelében helyezkedik el. Nyáron a mediterrán hangulatú környezetben, dunára nyíló kerthelyiséggel, míg a téli hónapokban meleg kandalló tüzénél várják a kedves vendégeket. Mindezek mellett panziónkban szállhatsz meg, ha maradni szeretnék. Érdemes kipróbálni.

Akadályfutó versenyek 2021. 

CRAZY 5K - Felfújható Akadályfutó Verseny 2021. október 2.   

A Crazy 5K egy szórakoztató felfújható akadály futóverseny, amely lehetővé teszi, hogy újra gyereknek érzed magad! A 10 óriási felfújható akadály egy 5 km hosszú pályán van elhelyezve.

Akvamarin Travel Utazási Központ

Egzotikus és mediterrán utazások, hajóutak, repülőjegyek, körutazások és városlátogatások, egyéni szállások, biztosítás.

Gruber Travel Utazási Iroda Dunakeszi

A Gruber Travel központi irodájának legfőbb szolgáltatásai: egyéni és csoportos utazások, incentive utaztatás, kedvező repülőjegy értékesítés a világ bármely pontjára, first minute, last minute és online adatbank az összes magyar és külföldi utazásszervező kínálatával

Pindúr Palota Játékcentrum Dunakeszi

Pindurpalota - a barátságos játszótárs. Játék, ajándék webáruház.

Mini Club Hungary

Pest megye Dunakeszi

Az egyetemes emberi kultúra és történelem kitörölhetetlen része. A Mini Club Hungary küldetése és feladata, hogy ezt a páratlan örökséget az utánunk következő nemzedékek számára is meg őrizhessük.  

2022.09.09. - 2022.09.11. XI. Dunakeszi Feszt

2022.09.14. Dombóvári István és Beliczai Balázs

Dumaszínház, Dunakeszi - VOKE József Attila Művelődési Központ

2022.10.13. Mocskos nyelvvel feleselek - Pottyondy Edina felnövéstörténete Mosonmagyaróvártól a szülőszobáig

Dumaszínház, Dunakeszi - VOKE József Attila Művelődési Központ

2022.10.15. Kortárs Kincsek - Magyar orgonamuzsika