, 2021/6/24

Látogass el Hajdúböszörménybe, ahol a látnivalók mellett egész évben számos hagyományőrző, kulturális és gasztronómiai program és fesztivál várja a városba látogatókat.

A számtalan programon kívül az egész évben üzemelő a Bocskai Strand- és Termálfürdő teljes körű szolgáltatást nyújt az idelátogatóknak. Ha felejthetetlen élményt akarsz szerezni magadnak, vagy családodnak látogass el hozzánk.

Bezermeni Vigasságok 2021

Hajdúböszörmény 2021. szeptember 11.   

A Gasztronómiai Nap célja hagyományteremtő jelleggel felkutatni, megismertetni a Hajdúság és környékére jellemző magyar őshonos állatok húsából készült népi ételek elkészítésének módját és Hajdúböszörményt bemutatni, vonzóvá tenni az idelátogató vendégek és a turisták számára.

ve.

Szeptember 8. 18:00 Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetem

orgonatanszak mesterkurzusának záróhangversenye.

Hajdúböszörményi Kálvin téri Református Egyházközség

2021. szeptember 19.Termelői és kézműves piac

Hajdúböszörmény

2021 szeptember 24-25-én Országos Amatőr Csillagász-találkozó

2021 november 14. A38-as hajó programok

Freakency - Német Gábor bűvész műsora

Kertész László Városi Könyvtár

Hajdú-Bihar megye

Hajdúböszörmény

Könyvtárunk tevékenységével segíti az oktató- és nevelőmunkát, a tanulást, a világban való tájékozódást, a szabadidő hasznos eltöltését, a napi friss hírekhez való könnyű hozzáférést. A könyvtár a város szellemi életének, közéletének információs központja

Mazsola fagyizó és torta műhely Hajdúböszörmény

Torták, tortaszeletek, sütemények Hajdúböszörményben a Mazsola fagyizó és torta műhelyben.A forró nyári napokon térj be hozzánk a kivételesen finom fagyin megkóstolására, a különleges torták is várnak benneteket.

2022.09.14. Dr. Csernus Imre előadása Hajdúböszörményben

Sillye Gábor Művelődési Ház

Hajdúböszörmény