Hajdúböszörmény programok

#hajduboszormeny

By , 2021/6/24

Látogass el Hajdúböszörménybe, ahol a látnivalók mellett egész évben számos hagyományőrző, kulturális és gasztronómiai program és fesztivál várja a városba látogatókat.

A számtalan programon kívül az egész évben üzemelő a Bocskai Strand- és Termálfürdő teljes körű szolgáltatást nyújt az idelátogatóknak. Ha felejthetetlen élményt akarsz szerezni magadnak, vagy családodnak látogass el hozzánk.

2021.07.10. - 2021.07.11.     I. Böszörményi Tuning Találkozó

Tuning autó szépségverseny

Hifi hangnyomás mérés

Autós limbo

Kipufogó hangnyomás mérés Rodeó bika verseny

Turbó hajító verseny

Gumiégetés

Felni tartó verseny

Tuning-Show Szépe

Jazz-Blues Jamboree

Hajdúsági Múzeum udvara

Július 2. 18:00 - Július 3. 23:00

Desz Feszt

Az egykor Kexx Fesztivál, aztán Desz-Kexx Fesztivál, 2021-ben, augusztus 5-8-ig Desz Feszt néven várja a kikapcsolódni vágyókat a Hajdúsági Múzeum kertjében.Várunk szeretettel mindenkit idén is, hogy találkozzunk és bulizzunk együtt!

Országos Amatőr Csillagász-találkozó

2021 szeptember 24-25-én Hajdúböszörményben kerül megrendezésre az Országos Amatőr Csillagász-találkozó.

a Magyar Csillagászati Egyesület több mint 1600 fős taglétszámmal rendelkezik, határokon átnyúló, nagy múltú civil szervezet. A találkozón  leginkább amatőr csillagászoknak szóló rendezvény, amely újszerűen és kiemelt módon kívánja a szak csillagászok és amatőr csillagászok találkozását. Az együttműködés segíti mind a csillagászati megfigyelések szakmai színvonalának javítását, mind ezen eredmények széles körű megosztását az ismeretterjesztés és tudomány kommunikáció eszköztára segítségével.

Bezermeni Vigasságok 2021

Hajdúböszörmény 2021. szeptember 11.   

A Gasztronómiai Nap célja hagyományteremtő jelleggel felkutatni, megismertetni a Hajdúság és környékére jellemző magyar őshonos állatok húsából készült népi ételek elkészítésének módját és Hajdúböszörményt bemutatni, vonzóvá tenni az idelátogató vendégek és a turisták számára.

Mazsola fagyizó és torta műhely Hajdúböszörmény

Torták, tortaszeletek, sütemények Hajdúböszörményben a Mazsola fagyizó és torta műhelyben.A forró nyári napokon térj be hozzánk a kivételesen finom fagyin megkóstolására, a különleges torták is várnak benneteket.