Jászberény programok

#jaszbereny

By , 2021/6/24

Jászberényi kulturális programok 2021 2021. augusztus 3 - 8. Csángó Fesztivál Jász-Nagykun-Szolnok megye Jászberény

Kulturális programok, filmklub, gyermekrendezvények. Változatos programkínálat Jászberényben. Számos izgalmas program, előadás, kiállítás, hangverseny és koncert közül válogathat

Jászberényi kulturális programok ·

A Lehel Film-Színházra vonatkozó belépési szabályok betartása mellett, minden nap 15 és 22 óra között látogatható a GRAFIKAI REFLEXIÓK című kiállítás.

Aranysas Étterem Jászberény

Jászberény belvárosának zajától távol, a csendes, nyugodt környezetben található Aranysas Étterembe invitáljuk régi és leendő vendégeinket. Klimatizált, 140 fő befogadóképességű, kétszintes éttermünk kedvelt helye a magyaros ételek szerelmeseinek, kitűnő helyszín családi, baráti, vállalati rendezvények részére is.

Pipacs Étterem Jászberény

Belvárosi kisvendéglő házias ízekkel, jászsági étel specialitásokkal és hangulatos kerthelyiséggel.

Rózsa Büfé - Fizető vendégszállás

Jász-Nagykun-Szolnok megye Jászberény

Egész évben szeretettel várunk családokat, barátokat, sportolókat, cégeket, valamint csak egy éjszakára betérő vendégeket akár hétvégére is.

Jászberényi Állatkert látogatás 2021

Jászberényi Állatkert látogatás 2021 2021.06.01. - 12.31.

Országos Tizenegyes Rúgó  Bajnokság 2021 2021. szeptember 5.

IBUSZ Utazási Iroda Jászberény

116 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Jászberényi Strand- és Termálfürdő   

A Termálfürdő egész évben várja a gyógyulni, fürödni vágyókat. A szokásoknak megfelelően május 1-jén nyílik a Városi Strand. A strandolni, pihenni, felfrissülni vágyókat összesen négy medence várja, melyeket nemrégiben újítottak fel.

Panoráma Tourist Utazási Iroda

Elsősorban autóbuszokkal történő közúti személyszállítás végzésére, valamint bel- és külföldi utazások szervezésére és közvetítésére.

Hotel Lehel Gyöngye Jászberény   

Távol a város zajától, de nem a világtól. A Lehel Gyöngye Hotelhez a 31-es főúton a 72-es km táblánál szálloda jelző tábla mutatja az utat.Ha erre visz az utad térj be hozzánk, szeretettel várunk benneteket.