, 2021/6/24

Jászberényi kulturális programok 2021 2021. augusztus 3 - 8. Csángó Fesztivál Jász-Nagykun-Szolnok megye Jászberény

Kulturális programok, filmklub, gyermekrendezvények. Változatos programkínálat Jászberényben. Számos izgalmas program, előadás, kiállítás, hangverseny és koncert közül válogathat

Jászberényi kulturális programok ·

A Lehel Film-Színházra vonatkozó belépési szabályok betartása mellett, minden nap 15 és 22 óra között látogatható a GRAFIKAI REFLEXIÓK című kiállítás.

Aranysas Étterem Jászberény

Jászberény belvárosának zajától távol, a csendes, nyugodt környezetben található Aranysas Étterembe invitáljuk régi és leendő vendégeinket. Klimatizált, 140 fő befogadóképességű, kétszintes éttermünk kedvelt helye a magyaros ételek szerelmeseinek, kitűnő helyszín családi, baráti, vállalati rendezvények részére is.

Pipacs Étterem Jászberény

Belvárosi kisvendéglő házias ízekkel, jászsági étel specialitásokkal és hangulatos kerthelyiséggel.

Rózsa Büfé - Fizető vendégszállás

Jász-Nagykun-Szolnok megye Jászberény

Egész évben szeretettel várunk családokat, barátokat, sportolókat, cégeket, valamint csak egy éjszakára betérő vendégeket akár hétvégére is.

Jászberényi Állatkert látogatás 2021

2021.06.01. - 12.31. Jászberényi Állatkert látogatás

2021. szeptember 5.Országos Tizenegyes Rúgó  Bajnokság

2021.09.10. - 2021.09.12. Open Roomli - új fesztivál Jászberényben

2021.09.17. - 2021.09.19. Jász Expo és Fesztivál

IBUSZ Utazási Iroda Jászberény

116 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából.

Jászberényi Strand- és Termálfürdő   

A Termálfürdő egész évben várja a gyógyulni, fürödni vágyókat. A szokásoknak megfelelően május 1-jén nyílik a Városi Strand. A strandolni, pihenni, felfrissülni vágyókat összesen négy medence várja, melyeket nemrégiben újítottak fel.

Panoráma Tourist Utazási Iroda

Elsősorban autóbuszokkal történő közúti személyszállítás végzésére, valamint bel- és külföldi utazások szervezésére és közvetítésére.

Hotel Lehel Gyöngye Jászberény   

Távol a város zajától, de nem a világtól. A Lehel Gyöngye Hotelhez a 31-es főúton a 72-es km táblánál szálloda jelző tábla mutatja az utat.Ha erre visz az utad térj be hozzánk, szeretettel várunk benneteket.