Kaposvár programok

#kaposvar

By , 2021/6/22

2021.07.01. - 2021.07.14. Csiky Gergely Színház előadásai júliusban Kaposvár

Gard`Ann Cukrászda

Kaposvár belvárosában várja vendégeit a barátságos Gard`Ann Cukrászda. Finom kávé, egyéni sütik, egyedülálló desszertek, ízletes sütemények, glutén- és laktózmentes termékek is. Itt a jó idő gyere el hozd el a gyerekedet és élvezzétek a vendégszeretetünket.

Kapos Hotel Étterem és Kávéház Kaposvár

Szállodánk Kaposvár főterén található. Megújult szobáinkból egyedülálló panoráma nyílik a történelmi belvárosra.

Egy hétvégi kikapcsolódás alkalmával vedd igénybe a szolgáltatásainkat. Mindenkit szívesen várunk.

Furcsa pár

2021.07.06-án 19:00 óra Kaposvár

Kaposvár

helyszín: Csiky Gergely Színház

Siess élni!

2021.07.08-án 19:30 óra Kaposvár

Kaposvár

helyszín: Csiky Gergely Színház

Sugar- Van aki forrón szereti

2021.07.13-án 19:00 óra Kaposvár

Kaposvár

helyszín: Csiky Gergely Színház

Traccs! Dr. Csókay András, Kaposvár 2021.10.04-án 18:00

 2021.07.15. - 2021.07.21.     INTERSPORT Youth Football Festival

Kaposvár

Az Intersport Youth Football Festival Közép-Európa legnagyobb ifjúsági labdarúgó tornája, amely 2021. július 15-21. között kerül megrendezésre Kaposváron. A fesztivál minden év júliusában van megrendezve , ahová közel kétszáz, 8-18 éves korosztályú csapat érkezik a világ minden tájáról. A fesztiválon foci-, kosár-, kézi- és röplabda versenyek is vannak párhuzamosan.

 2021.10.30.     MAJKA & CURTIS SWING Turné

Kaposvár Aréna

Kaposvár

 2021.11.09.     Zorán Koncert

Szivárvány Kultúrpalota

Kaposvár

A legendás Nagy Generáció tagjaiból  Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turnézás mint életforma továbbra is vonzza.

A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legnevezetesebb  fővárosi rendezvényhelyszíneken. Bő három évtizedes szóló karrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányzatot  képviseli, mint a kezdetek kezdetén. Soha nem a sikerre, hanem a minőségre törekedett.Zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örök érvényűek.

Rómahegy Rendezvényház Étterem és Panzió Kaposvár

A Rómahegy Rendezvényház Panzió és Étterem. Családi és céges rendezvények helyszíne. Megújult környezet. 80 fős rendezvények kulturált fogadására alkalmas.

Válassz mindet nem fogod megbánni. Itt minden adott egy helyen.

Tenisz Club Panzió és Étterem Kaposvár

A parkosított udvarunk közvetlen szomszédságában található több teniszpálya és egy fedett teniszcsarnok. Panziókban 2-3 ágyas szobák vannak kialakítva. Minden szoba rendelkezik színes tv-vel, külön fürdőszobával- klímával. A szobák pótágyazhatóak. Ha teniszrajongó vagy itt neked minden megadatott.

Corso Klub és Étterem Kaposvár

Kaposvár belvárosában a sétálóutca elején, családias hangulatú éttermünkbe várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő kedves vendégeinket