, 2021/6/25

Kedves Spartanok! Nyári verseny helyszíne újra a Bükk lábánál egy sokatok által jól ismert helyszíne lesz. Gyertek velünk Kazincbarcikára most egy teljes Trifecta hétvégére!

Tegyétek próbára magatokat és küzdjük le mindhárom távot a két nap alatt! Szombaton Sprint és Szuper, vasárnap pedig Beast távon álljatok majd rajthoz. Az extrém spartan őrültek a két versenynap között egy 4 órás HH-n is részt vehetnek, a gyerekek pedig mindkét nap megmérettethetik magukat! 

2021. szeptember 10.Termelői Piac Kazincbarcika

2021.09.23.     Dr. Csernus Imre előadása Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Kazincbarcika

A Zöld ajtó - Szabadulószoba

2021.12.31-ig Kazincbarcika

helyszín: Kazincbarcika Iskola út 9.

Tudni akarod mit rejt a Zöld ajtó? Kazincbarcika jelenleg egyetlen szabadulószobája Rád és csapatodra is szeretettel vár.Gyere el egy felhőtlen kikapcsolódásra.

Gyermekek Háza - Kézművesház Kazincbarcika   

A Gyermekek Háza-Kézművesház óvodás- és általános iskolás korú gyerekek tanórán kívüli közművelődési tevékenységével, valamint fiatalok és felnőttek szabadidős, népművészeti, illetve kézműves oktatásával foglalkozik

Kazincbarcikai gasztronómia

Strand Étterem Kazincbarcika

Hangulatos étterem különböző stílusú-és férőhelyű külön termekkel, gyereksarokkal. Nevét a közvetlen szomszédságában található, gyönyörűen parkosított kazincbarcikai Városi Strand fürdőről  kapta.

Ambrózia Étterem és Panzió Kazincbarcika

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panziónkban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvező árakon.

HBH Bajor Sörház, Étterem és Panzió

120 fős reprezentatív különteremmel egy 50 fő befogadására alkalmas a-la-carte étteremmel, valamint a nyári szezonban egy hangulatos kerthelyiséggel rendelkezünk. A panziónkban csendes környezetben, saját fürdőszobával rendelkező televíziós, nem dohányzó szobák fogadják az idelátogatókat.

Eldorádó Étterem Kazincbarcika

Mexikó jellegzetes világába repítjük az ide érkező vendégeket. 70 fős légkondicionált belső tér, 40 fős különterem,60 fős szezonális terasz a város központjában.

Termelői Piac Kazincbarcika 2021

Termelői Piac Kazincbarcika 2021 2021. július 9.   

Minden hónap 2. péntek délutánján, 15-18 óra között HBH Termelői Piac a kazincbarcikai Bajor Sörház hátsó, füves udvarán.

2022.09.04. Bányásznap.

A bányászokra emlékezünk a Bányász-szobornál.

Kazincbarcika

EGRESSY BÉNI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

A 356 fős színházteremmel, a 110 fős klubteremmel és a 15 fős tárgyalóval rendelkező művelődési központ a városcentrumban található. Szeptembertől májusig színházi és prémiumbérletes előadások várják a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt, de a kiemelt rendezvények - Kolorfesztivál.