Kecskemét programok

#kecskemet

By , 2021/6/22

Fesztiválok, kiállítások, művészeti és kulturális események, gasztronómiai programok, vásárok, konferenciák, vendégváró események 2021-ben is.

 2021.08.05. - 2021.08.08.     Jazzfőváros Fesztivál

Fesztivál Kecskeméten a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Kecskeméten Strandolj és szórakozz egyszerre Európa legjobb szabadtéri jazzfesztiválján! 4 nap, 5 színpad, 10 ország, 150 zenész! Több, mint 50 óra zene! Házigazda: Freddie.

NAPIJEGY: 6.000 Ft. 21.00 után: 3.000 Ft.

 2021.09.21.     Világvége - Kiss Ádám önálló estje, műsorvezető: Elek Péter

Kecskemét-Hírös Agóra

A boldog élet titka, hogy tudni kell magadban alkudozni az elvárásokkal. Viszont az a legjobb, ha nincsenek. Albániához képest Magyarország is egy Ausztria.

Oly mértékben megfordult a világ, hogy negatívnak lenni manapság pozitív. De nem a szó minden értelmében. Tegyél magadért, tégy valamit Te is a boldogságodért. Azt mondják és valóban igaz is a legjobb vakcina a nevetés, hát nevess, szeress.Szeretettel várunk.

 2021.11.14. 15:00     Illúzió Mesterei

Egy felejthetetlen estét szerezhetsz magadnak, ha ellátogatsz  az Illúzió Mesterei show műsora Kecskemétre. A műsorban fellépő előadók nemzetközi TV show-k, híres fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői is.

A műsorban részt vesz  Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista valamint Kelle Botond ötszörös magyar bűvész bajnok.Légy újra gyerek éld át az élményeket és vidd magaddal a felejthetetlen produkciókat.

Hírös Agóra Kecskemét 

 2021.11.20. - 2021.11.21.     Egészség és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2021 Kecskemét

Egészség és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár és Országos Természetgyógyász Napok Kecskeméten. A cél az a kiállítással, hogy minél szélesebb körben felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés, a betegség megelőzés fontosságára, a természetgyógyászati módszerek megismertetésére szolgáltatások, előadások formájában.

Tanácsadások és ingyenes mérések lesznek. Tegyél valamit az egészséged érdekébe te is. Óvd, védd a legdrágább kincsedet.

2021. OKTÓBER 19. KEDD, 18:00

Traccs! Dr. Zacher Gábor TRACCS! Elismert - Motiváló - Példamutató - Sikeres

Az emberekkel beszélgetünk mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz. Sokszor azok a dolgok betegítenek meg amiről nem szívesen beszélünk. Néhány ember azt gondolja az Ő problémája nem tartozik másra, pedig igen is kell, hogy valakivel megbeszéljük a gondjainkat. Lehet az illető nem sokat tud segíteni, mégis megkönnyebbülünk. Minden elfojtott, eltitkolt érzés negatív hatással van ránk.

AFF 2021. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál 2021. augusztus 11 - 15.

2021. augusztus 11–15. között lesz megrendezve Hazánk legnagyobb animációs seregszemléje, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivált, minden második évben mutatta be a legfrissebb magyar és európai animációs film termést. Különlegessége, hogy az elmúlt két év teljes magyar animációs szakma eredményeit mutatja be.

Helyi Termék Ünnep 2021. Hungarikum Fesztivál Kecskemét

2021. augusztus 13 - 15.

Hagyományőrző programokkal várjuk az érdeklődőket a XII. Helyi Termék Ünnep - Hungarikum Fesztiválon, Kecskeméten a Vasútkertben

A három napon át tartó ünnepség  bőségesen nyújt minden korosztály számára programokat. Hungarikum kiállítás és bemutatók, néptánc együttesek, tánccsoportok, citerazenekarok, népi játékok, népi kismesterségek bemutatója, kézműves foglalkozások, állatsimogató, lovaskocsizás, pecsétgyűjtő játék. Az  Aranyhomok Portéka Kézműves Vásár  biztosítja minden korosztálynak  a kellemes időtöltést.

Retro Fesztivál Kecskemét 2021. Retro Sensation Fesztivál 2021. október 16.

Retro Sensation Fesztivál Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban

Hatalmas kibővített látvány és show technika,

8 sztárvendég / 1 világsztár / 2 retro házigazda dj / hostessek, ajándékok és egy óriási felejthetetlen élmény.

Éld át Te is  újra a 90 és a 2000 es évek felejthetetlen party hangulatát.

A 90's évek legnagyobb Svéd világsztárjai érkeznek hozzánk vagyis a REDNEX zenekar!

Egy Exclusive Show val kápráztatnak el minket, Kecskeméten eddig nem látott hang és látványvilággal.