Zalaegerszeg programok

#zalaegerszeg

By , 2021/6/22

"Andráshida gyönyörű, a termálfürdő és az Aquacity is nagyon jó. A Gébárti Tóstrandra is érdemes elmenni, mert a környezet magával ragadó"

Zalaegerszegi Sörfesztivál 2021 szeptember 17 - 19.   

Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörfesztiválja, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Gasztronómiai, kulturális programok, sörivó versenyek, vidámpark, Bungee Jumping, Sörbicikli, kézműves és import sörök.

Zete Fieszta

2021. július 24. szombat, 14:57 - július 25., 00:00

Címkék: Zalaegerszeg, ZTE Aréna , ingyenes  · ZTE Aréna

Dr. Bagdy Emőke előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. szeptember 24.

Zala megye Zalaegerszeg

Dr. Bagdy Emőke előadások online jegyvásárlási lehetőséggel. Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. Vegyél részt ezen az ígéretes előadáson. Csak gazdagabb lehetsz lelkiekben a hallottak után. Ápold, óvd a lelkedet, mert az ami vezérli az egész életedet. Egy lelki sérült ember sosem tud boldog, vidám lenni. Tudd elfogadni a segítséget, vagy akár tanácsot is.

   

2021.09.30. 18:00     TRACCS! Dr. Csókay András

Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!

ART Mozi Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

Első országos 11-es rúgó bajnokság

LEGYÉL A LEGJOBB 11-ES RÚGÓ ÉS NYERJ AKÁR 10 MILLIÓ FT-OT

Ehhez azt kell tenned, hogy regisztrálsz az oldalon,befizeted a nevezési díjat mindössze két perc alatt.

Ha megtetted kapsz egy visszaigazoló e mailt minden fontos tudnivaló val, aztán már kifényesítheted is a cipődet és gyakorolhatod a technikát a selejtezésig!

Kiválaszthatod melyik megyében szeretnél részt venni a selejtezőben. Több helyszíni eseményen is részt vehetsz. A továbbiakban lehetőséged lesz a konkrét pályát is kiválasztani.

Találj be a labdával a kapuba és,amennyiben egyszer sem hibázol, tiéd lehet akár 10 millió forint és te leszel az új bajnok.

TRACCS! Dr. Csókay András

2021. Szeptember 30. csütörtök 18:00

Traccs! Zalaegerszeg legújabb beszélgető-est sorozatának vendége Dr. Csókay András Prima Primissima-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével kitüntetett idegsebész, agykutató!

A jegy vásárlása jótékony célt szolgál, mellyel hozzájárul a jövőbeni missziók megsegítéséhez! Köszönjük!

Beszélgetős estek 2021. Traccs! előadások országszerte, 

online jegyvásárlás 2021. szeptember 30.

Zalaegerszeg

Traccs! Az országosan teret hódító beszélgető-est sorozat 2021-ben is megrendezésre kerül. Online jegyvásárlás! Elismert, motiváló, példamutató, sikeres emberekkel beszéltünk, mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz.

Csernus-estek 2021. Dr. Csernus Imre pszichiáter előadásai

2021. október 21.

Zalaegerszeg

Dr. Csernus Imre országosan ismert pszichiáter előadásain vehetnek részt az érdeklődők számos nagyvárosban.

Így most Zalaegerszegen is ahová várjuk azokat a vendégeket, akik szembe mernek nézni az igazsággal, eltudják fogadni a sokszor fájó igazságot.

Pálinka és Mangalica Majális 2022 Zalaegerszeg 2022.04.29. - 05.01.

Egyik legnépszerűbb gasztronómiai rendezvény Zala megyében, Zalaegerszeg belvárosában kerül megrendezésre  a Sportcsarnok és Pláza előtti téren.

Gasztronómiai, kulturális, zenei programok; folk bazár, vidámpark, játszóházak, bűvész show, japán dobszínház, házi pálinka verseny.

Minden kedves érdeklődőt, vagy részvevőt szeretettel vár a rendezvény.